e-mail

info@circulateit.fi
My Account Icon

HP:n kannettavat – mikä malli minulle?

Kun astut elektroniikkaliikkeeseen tai selaat verkkokauppaa, huomaat nopeasti, kuinka laaja valikoima kannettavia tietokoneita on tarjolla. HP, yksi maailman johtavista tietokonevalmistajista, tarjoaa lukuisia mallisarjoja, joista jokainen on suunniteltu täyttämään erilaisia tarpeita ja budjetteja. HP perustettiin vuonna 1939 Palo Altossa, Kaliforniassa, ja se on yksi Silikonilaakson alkuperäisistä teknologiayrityksistä. Yhtiö tunnetaan monista innovaatioistaan, kuten ensimmäisestä taskulaskimesta (HP-35) ja ensimmäisestä kaupallisesti menestyneestä pöytätietokoneesta (HP-85). Jos HP on monen muun lailla sinunkin juttu, tässä lyhyt opas auttamaan sinua löytämään sen juuri sinulle sopivan HP-kannettavan.

HP Spectre

Premium-luokka
HP Spectre -sarja on suunniteltu niille, jotka haluavat parasta mahdollista laatua ja suorituskykyä. Tyylikäs design, ohuet rungot ja huippuluokan komponentit tekevät näistä kannettavista täydellisen valinnan ammattilaisille ja luoville tekijöille. 4K-näytöt ja pitkä akunkesto kruunaavat kokonaisuuden.

HP Envy

Yläluokan suorituskykyä
HP Envy -sarja tarjoaa erinomaisen tasapainon laadun, suorituskyvyn ja hinnan välillä. Nämä kannettavat sopivat mainiosti niin kotikäyttöön kuin ammattilaisillekin, jotka arvostavat hyvää suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua.

HP Pavilion

Monipuolinen keskiluokka
HP Pavilion -sarja on täydellinen valinta niille, jotka etsivät monipuolista kannettavaa kohtuulliseen hintaan. Sopii hyvin opiskelijoille, kotikäyttäjille ja pienyrityksille. Hyvä suorituskyky ja laaja valikoima konfiguraatioita tekevät tästä sarjasta monen suosikin.

HP EliteBook

Yrityskäytön luotettava valinta
HP EliteBook -sarja on suunniteltu yrityskäyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavan ja turvallisen laitteen. Kestävä rakenne ja kehittyneet tietoturvaominaisuudet, kuten sormenjälkitunnistimet, tekevät tästä sarjasta erinomaisen valinnan ammattilaisille.

HP ProBook

Edullinen yrityslaptop
HP ProBook -sarja tarjoaa yrityskäyttöön edullisemman vaihtoehdon, joka ei tingi suorituskyvystä tai tietoturvasta. Se on loistava valinta pienyrityksille ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan mutta budjettiystävällisen kannettavan.

HP Omen

Tehoa pelaamiseen
HP Omen -sarja on suunniteltu pelaajille. Tehokkaat suorittimet ja näytönohjaimet, korkean virkistystaajuuden näytöt ja pelaamiseen optimoitu jäähdytysjärjestelmä takaavat huippuluokan pelikokemuksen.

HP ZBook

Tehotyöasema ammattilaisille
HP ZBook -sarja on tarkoitettu raskaan sarjan ammattilaisille, kuten insinööreille ja graafisille suunnittelijoille, jotka tarvitsevat paljon laskentatehoa ja graafista suorituskykyä. ISV-sertifioidut sovellukset ja kestävä rakenne tekevät tästä sarjasta erinomaisen valinnan vaativaan käyttöön.

Olipa tarpeesi mikä tahansa, HP:n laajasta mallivalikoimasta löytyy varmasti sinullekin sopiva vaihtoehto. Ja mikä parasta, ostaessasi käytetyn ja huolletun kannettavan kaikki yllämainitut mallit ovat monta askelmaa alemmalla budjettiportaalla kuin uudet vastaavat. Tutustu HP-valikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kannettava!